Saremco Cmf Etch Şırınga 2.5 Ml

Tahmini Kargo Ulaşımı 1 ila 3 Gün Arası

Toplam asitleme tekniği için nazik dağlama jeli. Tamponlama sayesinde mine ve dentin aynı süre boyunca pürüzlendirilebilir. Daha sonra dentinin dehidrasyonu ile azaltılmış overetching riski (optimize edilmiş asit gücü).

  • Toplam asitleme tekniği (hızlı, derinlemesine ve nazikçe asitleme)
  • Dentini ve mineyi damlatmadan / akmadan ıslatır
  • Durulanması kolay
SKU 7551 Category

Saremco Cmf Etch Şırınga 2,5 Ml

Bu ürün, toplam asitleme tekniği için nazik bir dağlama jelidir. Tamponlama özelliği sayesinde mine ve dentin aynı süre boyunca pürüzlendirilebiliyor. Dentin dehidrate edildikten sonra, overetuching riski azaltır ve asit gücü optimize ediliyor.

Saremco Cmf Etch Şırınga 2,5 Ml, Toplam asitleme tekniği hızlı, derinlemesine ve nazikçe asitleme sağlar. Dentini ve mineyi damlatmadan veya akıtmadan ıslatır. Durulaması kolaydır ve ince uygulama iğnesi hedefe yönelik uygulama sağlar. Ürün stabil ve tam olarak dozlanabiliyor.

Mükemmel ıslatma özelliği, artan pH değeri ile dentini ve mineyi korur. Bu, kollajen liflerinin dehidrate olma veya çökme risklerini azaltır ve asit gücünü optimize eder. Tamponlama sayesinde mine ve dentin eşit uzunlukta pürüzlendirilor, ardından dentinin dehidrasyonu ile overetuching riski azaltır


Alışveriş Sepeti