Ultradent Opalescence Endo Devital Dişler için Beyazlatma

Tahmini Kargo Ulaşımı 1 ila 3 Gün Arası

Not: Buzdaolabında muhafaza edin.
Birçok diş hekimi devital dişleri beyazlatmak üzere sodyum perborat ve su veya H2O2 solüsyonundan oluşan, kendileri karıştırdıkları bir pat kullanır.
SKU 10101019 Categories ,
Ultradent Opalescence Endo Devital Dişler için Beyazlatma
Devital dişlerde tıbbi diş beyazlatma için (“Walking Bleach” tekniği). Kanal dolgusunu cam iyonomer siman ile kapattıktan sonra, kullanıma hazır jel (etken madde: %35 H2O2) devital dişe doğrudan uygulanır ve kavite geçici olarak kapatılıyor. 1–5 gün sonra beyazlamanın gelişimi değerlendirilebilir ve gerekiyorsa işlem tekrarlanabiliyor.
Beyazlatma jeli renksizdir ve çok koyu kıvamlıdır; kaviteye kolaylıkla uygulayabilirsiniz ve geçici olarak kapanması kolaydır.
• %35 hidrojen peroksit.
• Endodontik tedavili, renklenmiş dişleri tedavi etmek için kullanılıyor.
• Pulpa bölmesine yerleştirilmesi kolaydır.
• 1–5 günlük tedavi.
Not: Travma ya da herhangi bir servikal rezorpsiyon belirtisi durumunda veya birden çok beyazlatma girişiminden sonra kullanım için tasarlanmamıştır.
Not: Buzdaolabında muhafaza edin.
Birçok diş hekimi devital dişleri beyazlatmak üzere sodyum perborat, su veya H2O2 solüsyonundan oluşan, kendileri karıştırdıkları pat kullanır.
Opalescence Endo bunun yerine ne sağlar?
  1.  Kendiliğinden karıştırılan patların kaviteye bir spatülle “taşınması” gerekir. Opalescence Endo ise temiz ve hızlı bir şekilde şırınga ile iletiliyor.
  2. Kendiliğinden karıştırılan patlar nispeten yumuşak kıvamlıdır ve bu nedenle yerleştirme sonrasında kaviteyi sızdırmaz olarak kapatmak zordur. OpalescenceEndo ise koyudur, yerleştirmesi kolaydır ve geçici materyal ile güvenle örtülebiliyor.
  3. Kendiliğinden karıştırılan patlar her zaman aktif içerikten aynı standardize miktarı içermez, bu nedenle etkinlikleri farklılık gösterebiliyor. Çoğu durumda materyalin birkaç kez yenilenmesi gerekir.
  4. Öte yandan, Opalescence Endo daima aynı aktif içerik konsantrasyona sahiptir. Sadece 1-3gün sonra beyazlatma sonuçları çıkar.
  5. Opalescence Endo kullanıma hazırdır, ekonomiktir ve raf ömrü uzundur. Self-mixed pastes need to be “spooned” with a spatula from dappen dish into the cavity. Opalescence Endo, on the other hand, is syringe-delivered, which is clean and fast.
Alışveriş Sepeti